Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka www.gardenparadiseseeds.com ("Sivusto" tai "me") kerää, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun vierailet Sivustolla tai teet ostoksia sivustolta.

Henkilötietojen kerääminen

Kun vierailet sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi sivuston kanssa sekä tietoja, joita tarvitaan ostojesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme kaikkiin tietoihin, jotka voivat yksilöidä yksilön (mukaan lukien alla olevat tiedot), "henkilötiedoilla". Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.

Laitetiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: verkkoselaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, tarkastelemasi sivustot tai tuotteet, hakutermit ja tapa, jolla käytät sivustoa.
  • Keräyksen tarkoitus: Sivuston lataaminen tarkasti puolestasi ja sivuston käytön analysointi sivustomme optimoimiseksi.
  • Keräyksen lähde: Kerätään automaattisesti, kun käytät sivustoamme evästeiden, lokitiedostojen, jäljitteiden, tunnisteiden tai pikselien avulla [LISÄÄ TAI VÄHENNÄ MUITA KÄYTETTYJÄ SEURANTATEKNIIKKOJA].
  • Yritystarkoituksessa paljastaminen: jaettu käsittelijämme Shopifyn kanssa [LISÄÄ MUUT MYYJÄT, JOILLE JAAT NÄMÄ TIEDOT].

Tilaustiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttien numerot [LISÄÄ MUUT HYVÄKSYTYT MAKSUTAVAT]), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Perintätarkoitus: tarjota sinulle tuotteita tai palveluita sopimukseemme täyttämiseksi, käsitellä maksutietosi, järjestää lähetyksen ja toimittaa sinulle laskut ja/tai tilausvahvistukset, kommunikoida kanssasi, seuloa tilauksemme mahdollisten riskien tai petosten varalta ja antaa sinulle tuotteisiimme tai palveluihimme liittyviä tietoja tai mainoksia, kun ne ovat meille jakamiesi mieltymysten mukaisia.
  • Keräyksen lähde: kerätty sinulta.
  • Yritystarkoituksessa paljastaminen: jaettu käsittelijämme Shopifyn kanssa [LISÄÄ MUITA MYYJÄTTÄ, JOILLE JAAT NÄMÄ TIEDOT. ESIMERKKI MYYNTIKANAVAT, MAKSUVÄLÄT, TOIMITUS- JA TÄYTTÖSOVELLUKSET].

Asiakastuen tiedot

  • Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: [MUOKKAUKSET YLLÄ LUETTELUIHIN TIETOIHIN TAI TARVITTAESSA LISÄTIEDOT]
  • Keräyksen tarkoitus: Asiakastuen tarjoaminen.
  • Keräyksen lähde: kerätty sinulta.
  • Yritystarkoituksessa paljastaminen: [LISÄÄ KAIKKI ASIAKASTUEN TARJOAAN KÄYTETYT MYYJÄT]

[LISÄÄ MUUT KERÄÄMÄT TIEDOT: OFFLINE-TIEDOT, OSTETUT MARKKINOINTITIEDOT/LUETTELOT]

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS IKÄRAJOITUS TARVITAAN]

alaikäiset

Sivustoa ei ole tarkoitettu alle [LISÄÄ IKÄ]-vuotiaille henkilöille. Emme tarkoituksella kerää henkilötietoja lapsilta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja uskot, että lapsesi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen pyytääksesi poistamista.

Henkilötietojen jakaminen

Jaamme henkilötietosi palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palvelujamme ja täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

  • Käytämme Shopifyta verkkokauppamme tehostamiseen. Voit lukea lisää siitä, kuinka Shopify käyttää henkilötietojasi, täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Saamme jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun saamiimme laillisiin tietopyyntöihin tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme.
  • [LISÄÄ TIEDOT MUISTA PALVELUN TARJOAJISTA]

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS KÄYTÄT UUDELLEENMARKKINOINTIA TAI KOHDISTETTUA MAINONTAA]

Käyttäytymiseen perustuva mainonta

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi:

  • [LISÄÄ, JOS SOVELLETTAVA] Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät Sivustoa. Voit lukea lisää siitä, kuinka Google käyttää henkilötietojasi täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi. Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: https ://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • [LISÄÄ, JOS KÄYTÄT KOLMANSAN OSAPUOLEN MARKKINOINTISOVELLUSTA, JOKA KERÄÄ TIEDOT OSTAJAN TOIMINTASTA SIVUSTOLLASI] Jaamme tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja vuorovaikutuksestasi mainoksiemme kanssa verkkosivustoja mainoskumppaneidemme kanssa. Keräämme ja jaamme osan näistä tiedoista suoraan mainoskumppaneidemme kanssa ja joissakin tapauksissa käyttämällä evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita (jotka voit hyväksyä sen sijainnistasi riippuen).
  • [LISÄÄ MUUT KÄYTETYT MAINONTAPALVELUT]

Lisätietoja kohdistetun mainonnan toiminnasta saat Network Advertising Initiativen ("NAI") koulutussivulta osoitteessa www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Voit kieltäytyä kohdistetusta mainonnasta seuraavasti:

[SISÄLTÄ POISTUSLINKKEJÄ KÄYTETTÄVISSÄ PALVELUISTA. YHTEISIÄ LINKKEJÄ SISÄLTÄVÄT:

Henkilötietojen käyttäminen

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme, joihin kuuluvat: tuotteiden tarjoaminen myyntiin, maksujen käsittely, tilauksesi toimittaminen ja täyttäminen sekä pysyminen ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista. p>

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS KAUPPASI SIJAITSEE TAI JOS SINULLA ON ASIAKKAITA EUROOPASSA]

Laillinen peruste

Yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaisesti, jos asut Euroopan talousalueella ("ETA"), käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla laillisilla perusteilla:

[SISÄLTÄ KAIKKI YRITYSTÄSI KOSKEVAT TIEDOT]

  • Suostumuksesi;
  • Sinun ja Sivuston välisen sopimuksen täytäntöönpano;
  • Lainsäädännöllisten velvoitteidemme noudattaminen;
  • Tärkeiden etujesi suojaamiseksi;
  • Suorittaakseen yleisen edun mukaisen tehtävän;
  • Laiteltujen etujemme vuoksi, jotka eivät syrjäytä perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi.

Säilyttäminen

Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietosi rekisteriä varten, ellet ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. Lisätietoja poistooikeudesta on alla olevassa "Oikeutesi" -osiossa.

Automaattinen päätöksenteko

Jos asut Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (mukaan lukien profilointi), kun kyseisellä päätöksenteolla on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muuten merkittävästi.

Me [ÄLÄ/ÄLÄ] osallistumme täysin automatisoituun päätöksentekoon, jolla on laillinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakastietojen avulla.

Prosessoijamme Shopify käyttää rajoitettua automaattista päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun

Palvelut, jotka sisältävät automatisoitua päätöksentekoa, ovat:

  • Toistuviin epäonnistuneisiin tapahtumiin liittyvien IP-osoitteiden väliaikainen estoluettelo. Tämä estolista säilyy muutaman tunnin ajan.
  • Kiellettyihin IP-osoitteisiin liittyvien luottokorttien väliaikainen kieltoluettelo. Tämä estoluettelo on voimassa muutaman päivän.

[SISÄLTÄ SEURAAVA OSA VAIN JOS MYYT HENKILÖTIETOJEN MUKAISESTI KALIFORNIAN KULUTTAJIEN TIETOSUOJALAIN MUKAISESTI]

Henkilötietojen myynti

Sivustomme myy henkilötietoja Kalifornian vuoden 2018 kuluttajatietosuojalain ("CCPA") mukaisesti.

[LISÄÄ:

  • MYYTYJEN TIETOJEN LUOKAT;
  • OHJEET MYYNNIN POISTAMISEKSI;
  • MYYKÄYKSI YRITYKSESI ALAILEIDEN (ALLI 16-VAIKKAIDEN) TIEDOT JA HANKATKO VASTAAVAN VALTUUKSEN;
  • JOS TARJOTAT TALOUDELLISEN KANNUSTIN EI MYYNTI TIETOJEN MYYNTIÄ, ANNA TIETOA MITÄ TÄMÄ KANNUSTIN ON.]

Oikeutesi

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS KAUPPASI SIJAITSEE TAI JOS SINULLA ON ASIAKKAITA EUROOPASSA]

GDPR

Jos asut Euroopan talousalueella, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihisi, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta [TAI LISÄÄ VAIHTOEHTOISET OHJEET KÄYTTÖ-, POISTAMIS-, KORJAUS- JA SIIRRETTÄVYYDEN LÄHETTÄMISEKSI].

Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, miten tiedonsiirto on GDPR:n mukaista, on Shopifyn GDPR Whitepaperissa: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

[LISÄÄ SEURAAVA OSA, JOS YRITYKSESI ON KALIFORNIAN KULUTTAJIEN TIETOSUOJALAIN ALAINEN]

CCPA

Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus käyttää hallussamme olevia henkilötietojasi (tunnetaan myös nimellä "oikeus tietää"), siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää Tietoja voidaan korjata, päivittää tai poistaa. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta [TAI LISÄÄ VAIHTOEHTOISET OHJEET KÄYTTÖ-, POISTAMIS-, KORJAUS- JA KIRJETTAVUUSPYYNTÖJEN LÄHETTÄMISEEN].

Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

Evästeet

Eväste on pieni määrä tietoa, joka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia ​​evästeitä, mukaan lukien toiminnalliset, suorituskyky-, mainonta- ja sosiaalisen median evästeet tai sisältöevästeet. Evästeet parantavat selauskokemustasi antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten sisäänkirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle. Evästeet tarjoavat myös tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi käyvätkö he ensimmäistä kertaa vai käyvätkö he usein.

Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

Kaupan toiminnan kannalta välttämättömät evästeet

Nimi Toiminto
_ab Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä.
_secure_session_id Käytetään julkisivussa liikkumisen yhteydessä
kärry Käytetään ostoskorin yhteydessä.
cart_sig Käytetään kassan yhteydessä.
kärryt Käytetään kassan yhteydessä.
checkout_token Käytetään kassan yhteydessä.
salainen Käytetään kassan yhteydessä.
secure_customer_sig Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
storefront_digest Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä.
_shopify_u Käytetään asiakastilitietojen päivittämisen helpottamiseksi.

Raportointi ja Analytics

Nimi Toiminto
_tracking_consent Seurantaasetukset.
_aloitussivu Seuraa aloitussivuja
_alkuperäinen_viittaus Seuraa aloitussivuja
_s Shopify analytics.
_shopify_fs Shopify analytics.
_shopify_s Shopify analytics.
_shopify_sa_p Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin ja viittauksiin.
_shopify_sa_t Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin ja viittauksiin.
_shopify_y Shopify analytics.
_y Shopify analytics.

[LISÄÄ MUUT KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET TAI SEURANTOKEKNOLOGIAT]

Aika, jonka eväste pysyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, riippuu siitä, onko se "pysyvä" vai "istunto"eväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä ja vanhenee 30 minuutin ja kahden vuoden välillä siitä päivästä, jona ne on ladattu laitteellesi.

Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoilla. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseesi ja että osa verkkosivustomme ei välttämättä ole enää täysin käytettävissä.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksytkö evästeet selaimesi säätimillä, jotka löytyvät usein selaimesi Työkalut- tai Asetukset-valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muokkaamisesta tai evästeiden estämisestä, hallinnasta tai suodattamisesta löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai esimerkiksi www.allaboutcookies.org -sivustoilta.

Huomaa lisäksi, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin tietojen jakamista kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneiden, kanssa. Käyttääksesi oikeuksiasi tai kieltäytyäksesi tietyistä tietojesi käytöstä näiden osapuolten toimesta, noudata yllä olevan "Käyttäytymiseen perustuva mainonta" -osion ohjeita.

Älä seuraa

Huomaa, että koska alalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, kuinka vastata "Älä seuraa" -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.

Muutokset

Saamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain esimerkiksi käytäntöjemme muutosten huomioon ottamiseksi tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

Ota yhteyttä

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email address] tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

Garden Paradise Seeds Limited, 23 Windmill Court, Dundalk, Louth, A91 RDD7, Irlanti

Viimeksi päivitetty: [07.12.2021]

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseen, sinulla on oikeus tehdä valituksesi asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle. Voit ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen tai valvontaviranomaiseemme täällä: [LISÄÄ YHTEYSTIEDOT TIEDOT TAI VERKKOSIVUSTO TIETOSUOJAVIRANOMAiselle OMINAISUUKSESSASI. ESIMERKKI: https://ico.org.uk/make-a-complaint/]

.